Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania BeamyTeak

Royal Botania BeamyTeak

€399,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met te
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Beamy Teak


Beamy Teak tuinpaal van 100 centimeter en de paal is gemaakt van teakhout. Lichtbron 220V GU10 led 5W. Beamy een van eerste en populairste wandlamp van Royal Botania. De kracht van de Beamy schuilt in het design, materiaal gebruik en bescheiden afmetingen. De beamy is gemaakt van het materiaal antiek brons of zink. De Beamy buitenlamp kan ook op een paal bevestigd worden en heet dan Beamy Teak. Als u de Beamy ook in de tuin wilt gebruiken voor het aanlichten van bijvoorbeeld een pad. Afmetingen van de Beamy breedte 8 centimeter, diepte 8 centimeter en hoogte 11 centimeter. IP44. De paal heeft een hoogte van 100 centimeter en het gronddeel is 40 centimeter.

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Beamy Teak