Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Rusty

Royal Botania Rusty

€259,00
Mooi stoer buitenarmatuur gemaakt van het materiaal Cortenstaal. Past goed in een wilde tuin. Zeer zwaar en degelijk gaan een levenslang mee. Maatvoeringen 40cm en 70cm hoog.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Rusty buitenlamp

Mooi stoer buitenarmatuur gemaakt van het materiaal Cortenstaal. Past goed in een wilde tuin. Zeer zwaar en degelijk gaan een levenslang mee. Er zijn twee hoogte maten namelijk 40 en 70 centimeter. Doorsnede van de Rusty is 13 centimeter aan de top en 19 centimeter aan de voet.

De Rusty is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

  • 230V/E27 - exclusief led/FLUO lichtbron van 11W 
  • Led – inclusief Led 9W – 470Lm – 3000K

Er is een aparte connection box leverbaar.

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Rusty buitenlam