Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Parker wandlamp

Royal Botania Parker wandlamp

€749,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken!
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Parker wandlamp

De parker armaturen zijn een familie van 2 stuks die bijelkaar horen. Zodat met één type armatuur verschillende ruimtes buiten verlicht en aangelicht kunnen worden. De Parker armaturen zijn gemaakt in antiek brons. Die twee typen zijn:

Parker wall wandlamp. Diepte en doorsnede 16 - 10 centimeter. Breedte 25 centimeter en hoogte 42 centimeter. Lichtbron led 5,8W,540Lm kleur 3000K

Parker tuinspaal. Diepte en doorsnede 16 - 10 centimeter. Breedte 22 centimeter en hoogte 230 centimeter. Leverbaar met een Granieten voet heeft een doorsnede van 40 centimeter of een grondspies van 50 centimeter . Lichtbron led 8,3W, 720Lm, 3000K. Aansluitsnoer zwart met 5 meter aansluitsnoer.

Armatuur kleur antiek brons.

 

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Alle modellen van Royal Botania zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Royal Botania Parker tuinpaal