Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Doze rond inbouw wandlamp

Modular Doze rond inbouw wandlamp

€109,00
De Doze is een klein doosje diffuus licht gemaakt met een stevige rand van polycarbonate. Dit armatuur is verkrijgbaar in het rond en vierkant.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Doze inbouw wandlamp rond

De Doze is een klein doosje diffuus licht gemaakt met een stevige rand van polycarbonate. Dit armatuur is verkrijgbaar in het rond en vierkant. Het mooie van dit armatuur is dat het past in een standaard wanddoosje. De Modular Doze is verkrijgbaar in wit en zwart. Het armatuur wordt geleverd inclusief LED 4,5 watt in de lichtkleur 2700K. Deze armaturen zijn zeer geschikt als bijvoorbeeld trapverlichting.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Hieronder nog een paar foto's met de Modular Doze in de vierkante versie welke goed het formaat weergeeft:

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Doze rond