Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel The Cardanic four square

The Cardanic four square

€480,00
Lucente Cardanic ledspots. Bedrijfsverlichting-winkelverlichting voor de beste PRIJS. Gratis thuisbezorgd. Lichtadvies en lichtplan met ledverlichting voor winkel of bedrijf.
Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis
Beschrijving
Cardanic ledspots
Dit cardanische ledinbouwarmatuur word installatie klaar geleverd inclusief Philips LED SLM ledmodule en Philips Fortimo Leddriver en aansluitsnoer(met r/a stekker of wieland GST18). De behuizing is vervaardigd uit die-cast aluminium en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Door de cardanische verstelling van de spots kan het licht in elke richting gestuurd zodat producten zo goed mogelijk aangelicht of uitgelicht kunnen worden. Naast de viervoudige versie is erook een 3-voudige, 2-voudige en enkelvoudige cardanische inbouwspot. Deze armaturen zijn geschikt voor vaste en systeemplafonds.
Besparing door vervanging van uw conventionele verlichting:
Besparing per armatuur:
1100 Lumen = 12W Ledlichtbron en deze vervangt 20W CDM-T, besparing van 40%
2000 Lumen = 19W Ledlichtbron en deze vervangt 35W CDM-T, besparing van 45%
3000 Lumen = 28W Ledlichtbron en deze vervangt 70W CDM-T, besparing van 60%
4000 Lumen = 41W Ledlichtbron en deze vervangt 100W CDM-T, besparing van 60%
Besparing op vervangingskosten:
De levensduur van conventionele lichtbronnen (CDM-T) licht gemiddeld op 15.000 branduren. De Ledchips van Philips garanderen minimaal 50.0000 branduren. Naast de zeer grote besparing op uw energie kosten bespaart u ook op de vervangkosten en de ergenis van het niet branden en storen van de verlichting.
Garantie:
Alle ledspots worden in Nederland gebouwd en de kwaliteit en door de toepassing van Philips Ledchips en drivers kan Lucente 5 jaar garantie geven op haar leddownlighters.
Voor de cardanic ledspots zijn er 4 verlichtsterktes in Lumen mogelijk:
De lumenoutput is in 4 sterktes:
  • 1100Lm
  • 2000Lm
  • 3000Lm
  • 4000Lm
Er zijn drie kleuren voor de behuizing leverbaar:
Zwart
Wit
Grijs
Voor de lichtkleur kan in 3000 en 4000 kelvin geleverd worden.
Er is een aansluitsnoer bij inbegrepen keuze uit randaarde snoer 2m of wieland 2M GST18.
Prijzen incl. btw.

Lichtadvies:

Weet u niet wat voor u de beste keus neemt u contact met ons op. Bij Lucente krijgt u te maken met lichtadviseurs die jarenlang ervaring hebben en weten hoe een ruimte verlicht moet worden. Wij geven lichtadvies op basis van uw wensen. Wij luisteren naar u, bekijken de situatie en geven dan een op maat advies. Een huis, kantoor, bedrijf of winkel: wij geven u het beste lichtadvies!

Bel ons op: 0513-650760.

Cardanic