Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Meanwell Leddriver 25W 24V IP67 dimbaar

Meanwell Leddriver 25W 24V IP67 dimbaar

€31,00
Meanwell driver voor de beste PRIJS. Officieel dealer van Meanwell. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Ledverlichting voor uw woning of bedrijf.
Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis
Beschrijving
Leddriver van Meanwell 25Watt waterdicht IP67 24V dimbaar 1-10V.
LFP-25W-24V
Led power supplies van Meanwell de beste keuze voor uw led verlichting
In een tijd waarin kosten en energiebesparing een grote rol spelen is de LED verlichting met verlaagd energieverbruik, lange levensduur en minimale warmte-ontwikkeling niet meer weg te denken als milieuvriendelijke oplossing voor LED verlichting. Meanwell led power supplies onderscheiding zich door de brede keuze, uitstekende kwaliteit en een goede prijs.
Mean Well LED voedingen zijn beschermd tegen opspattend water of volledig waterdicht en hierdoor zeer geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
In 1982, begon dhr. Jerry Lin de oprichter van de onderneming met de productie van Apple, IBM compatibele schakelende voeding als belangrijkste producten. De originele merknaam "Meanwell" is afgeleid van zijn Engels woordenboek. BEDOEL goed betekent "goede bedoelingen".
In 1986, Taiwan's waren OEM/ODM orders voor elektronische industrie booming, echter betekent goed geleidelijk verlaten van dit businessmodel en besloten om het cultiveren van ons eigen merk. We begonnen met het ontwikkelen van standaard schakelende voedingen en veel meer aandacht besteed aan kwaliteit en betrouwbaarheid. "Meanwell betekent kwaliteit Switching Power Supply", deze slogan is eigenlijk de uitbreiding van het origineel van de onderneming. Wij bieden de beste kwaliteit van voedingen op basis van de overtuiging van de sincerity, zodat onze klanten betrouwbaar over het merk "Meanwell" voelen. BEDOEL goed vertegenwoordigt "The Mark van betrouwbaarheid".
In 2010 kreeg Meanwell de titel "Taiwan superieure merken 2010" door de Taiwan Bureau van buitenlandse handel (BOFT).
Voor ieder vermogen aan ledstrips is een bijpassende leddriver verkrijgbaar van 16w tot 600W.
Leddriver van Meanwell 25 Watt waterdicht IP67 24V dimbaar 1-10V.

Wattage 25
Voltage 24
Locatie Buiten
Breedte (mm) 43
Hoogte (mm) 32
Lengte in mm 148
CC/CV Constant Voltage
IP IP67

 Meanwell