Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lival Respect Single

Lival Respect Single

€89,00
Lucente Lival Respect Single led railarmatuur. Lucente specialist in winkelverlichting. Gratis verzending. Vrijblijvend lichtadvies of lichtplan.
Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis
Beschrijving
Lival Respect Single Led
Lineair LED armatuur geschikt voor 3-fase rail. Die-cast aluminium behuizing. Inclusief driver en 3-fase rail adapter. Basic armatuur waarmee op een simpele manier veel basis licht gemaakt kan worden in elke ruimte.

Productspecificaties:
Protectie: IP 20, CAT I.
Kleur: grijs, zwart of wit.
Ballast: electronisch.
Afmetingen Respect Single lxbxh 463 x 32 x 43mm - directe afscherming - opale afscherming.

Lichtoutput met lichtkleur 830 1680 Lumen.
Lichtoutput met lichtkleur 840 1770 Lumen.
Lichtkleuren leverbaar 830, 840.
Het merk Lival
LIVAL, Europese leider in LED spot verlichting voor winkel & retail toepassingen, heeft zijn baanbrekende lichtoplossingen sinds 1945! Lival is een familiebedrijf gevestigd in Finland waar hoofdkwartier, de belangrijkste industrie en de R&D zich bevinden. We hebben kunnen bereiken en handhaven van deze positie door het aanbieden van haar klanten een concurrerende oplossing voor retail verlichting. Samen met de Nordic Aluminium – Europa's toonaangevende fabrikant van verlichtingtracks (3 fase rail) en een deel van de Lival groep – bieden wij onze klanten een complete lichtoplossing met inbegrip van downlighters, tracklights, verlichting tracks en hangers. Lival heeft een sterke focus op innovatie en aanneemt en implementeert nieuwe technologieën snel. Ons brede portfolio van LED is uitgegroeid tot het voldoen aan alle behoeften van winkel & retail toepassingen
Lival Respect