Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lival Aspect 2050LM

Lival Aspect 2050LM

€119,00
Lucente Lival Aspect railspot. Lucente specialist in winkelverlichting. Gratis verzending. Vrijblijvend lichtadvies of lichtplan.
Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis
Beschrijving
Lival Aspect Led railspot 2050Lm

3-fase rail led spot.
Dankzij de strakke behuizing in combinatie met de conische vorm veelzijdig toepasbaar.
Moderne led technologie, MacAdams 3 SDCM
De Aspect heeft rendement van LOR 85%.
De Aspect is standaard voorzien van beschermglas welke de led beschermt tegen vuil en stof en wordt geleverd inclusief universele 3-fase adapter en elektronische driver.

Levensduur: led 50.000 uur (L70 B50)
 
Lichtoutput: 2050Lumen
Reflectoren: 15 graden, 24 graden en graden
Materiaal: aluminium
Kleurtemperatuur: 3000K, 4000K
Kleur weergave: 930,940.
Merk: Lival.
Vermogen: 31W
Kleur Railspot: Zwart, Wit, Grijs.
Kleurweergave: >90
Het merk Lival
LIVAL, Europese leider in LED spot verlichting voor winkel & retail toepassingen, heeft zijn baanbrekende lichtoplossingen sinds 1945! Lival is een familiebedrijf gevestigd in Finland waar hoofdkwartier, de belangrijkste industrie en de R&D zich bevinden. We hebben kunnen bereiken en handhaven van deze positie door het aanbieden van haar klanten een concurrerende oplossing voor retail verlichting. Samen met de Noordse Aluminium – Europa's toonaangevende fabrikant van verlichting tracks en een deel van de Lival groep – bieden wij onze klanten een complete lichtoplossing met inbegrip van downlighters, tracklights, verlichting tracks en hangers. Lival heeft een sterke focus op innovatie en aanneemt en implementeert nieuwe technologieën snel. Ons brede portfolio van LED is uitgegroeid tot het voldoen aan alle behoeften van winkel & retail toepassingen

Lival Aspect