Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Ledstrip op rol IP67 4,8W 5M 24V

Ledstrip op rol IP67 4,8W 5M 24V

€89,00
Ledstrips op rol voor de beste Prijs. A-Kwaliteit hoogste CRI-en IP waardes. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Ledverlichting voor uw woning of bedrijf.
Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis
Beschrijving
Ledstrip op rol IP67 5M 4,8W 24V
A-Kwaliteit en de hoogste CRI (80+) en IP(67)waardes. Ledstrips zijn inkortbaar per 10 centimeter zodat ze voor iedere toepassing op maat gemaakt kunnen worden. De strips heb soldeer banen waar de bekabeling om iedere 10 centimeter opnieuw gesoldeerd kan worden. De strips hebben een zelfklevende laag van 3M zodat ze overal onder of achter vastgeplakt kunnen worden. De CRI waarde (80+)zijn zeer hoog en garanderen een uitmuntende kleurweergave.
Lichtkleur mogelijk in 4,8W:
2700K 360Lumen
3000K 360Lumen
Toepassingen:
De waterdichte led strips zijn speciaal voor gebruik in vochtige ruimtes en buitenshuis, voor boten, auto’s, vijvers en aquaria. Deze led strips werken in principe hetzelfde als de gewone indoor led strips, maar voorzien van een waterdichte mantel.
Zowel led strips IP67 als IP 68 zijn geschikt voor het gebruik in natte vochtige ruimtes.  Bij de IP67 zit de LED strip in een holle siliconen huls en is waterbestendig. Deze strip is dus goed bestand tegen water maar kan niet voortdurend onder water.  Bij de IP68 zit de strip in een holle siliconenhuls die massief gevuld is met een transparante vulmassa. Deze strip is volledig beschermd tegen verblijf onder water.
Wij kunnen de ledstrips ook op maat maken en confectioneren met rubberkabel en gewenste lengte. Tevens kunt bij ons terrecht voor de keuze voor de leddriver en besturingen.
Voor montage van de ledstrip in profiel kijk in de webshop naar de verschillende profielen en opalen afdekkingen.
IP waarde van de ledstrip is 67. De Ledstrips zijn dimbaar met dimbare Meanwell drivers. Per meter zitten 60 leds gemonteerd.
Lichtoutput per meter is maximaal 360Lumen en de Breedte is 11 millimeter en de hoogte is 6 millimeter.
Ledstrip op rol IP67 5M 4,8W 24V