Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Impulse round wandlamp

Modular Impulse round wandlamp

€319,00
Impulse Round & Square zijn twee nieuwe wandarmaturen ontworpen door Maarten de Ceulaer. Wandlampen geven een geometrische boog van licht en schaduw. Leverbaar in de kleur grijs of zwart. Ledkleur 2700K en 3000K. Dimbaar Fase afsnijding, Dali en 1-10V.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Impuls Round wandlamp

Impulse wandlamp zorgt voor een unieke ervaring in de ruimte, waar schaduw- en lichtbogen diepte en architecturale kenmerken rondom accenturen. De pure geometrische vormen passen perfect in elk interieur. Waarom designers er helemaal weg van zijn? De aandacht voor details en de eenvoudige vormen creëren een minimalistisch, elegant en veelzijdig ontwerp voor iedereen die wil experimenteren met organische verlichting.

Er zitten drie enkele ledchips gemonteerd op wandhouder. Iedere ledchip heeft een specifieke lichtuitstraling waardoor het rimpel lichteffect op de wand ontstaat.

Door het minimalitische design past het armatuur praktisch in elke omgeving. Een abstract figuur wanneer het licht uit is, en dankzij de onopvallende vorm kan het fascinerende lichteffect de hoofdrol spelen. Dit geeft inspiratie om de focus te leggen op de architectuur van ruimte.

De essentie van poezie

Creeer een onverwachte ervaring met licht. Het samenspel van licht en schaduw wordt eenvoudig getoond. Deze eenvoud is echter wat het resultaat verrassend mooi maakt. Impuls past een basis principe toe dat resulteert in een zeer warm poëtisch effect.

Schaduw op de muur

Ervaar het licht op een nieuw manier. Symetrische bogen van licht en schaduw waaieren zacht uit op de muur. Het is een verrassende interactie van LED's en hun nauwgezette en precies positie. Je hoeft niet te snappen hoe het werkt, geniet vooral van het effect dat de Impulse brengt.

Video van de Impulse

Maarten de Ceulaer, Productontwerper

" Ik wilde dat de vorm van het armatuur minimaal zou zijn. Alle aandacht gaat naar het licht- en schaduweffect, zonder enige afleiding ". " Het is niet duidelijk wat de overgang van schaduwen veroorzaakt. Dit geeft de Impulse een zeker mysterie, wat ik heel fijn vind."

Uitvoeringen Impulse wandlamp

De Impulse wandlamp is verkrijgbaar in kleuren zwart of grijs, in 3 dimbare uitvoeringen en 2 ledkleuren:

  • fase dim
  • dali - push/dim
  • 1-10V
  • Led kleur 2700K warm licht vergelijkbaar met halogeen en gloeilamp
  • Led kleur 3000K koeler en witter licht

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Impulse round wandlamp