Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Light Torch Wall

Dexter Light Torch Wall

€309,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Torch Wall buitenverlichting

De Torch wall wandarmatuur. Een stralende aanwinst voor uw buitengevel. De reflecterende (gesloten en open) bovenkap geeft deze armatuur rondom een mooi strijklicht. Combineert u Torch wall met meerdere armaturen uit de reeks, dan gaat er een buitenlichtwereld voor u open.

 
De Torch wall is in twee varianten type B en C verkrijgbaar elk met een uniek lichtbeeld:

De Torch wall type B geeft indirect licht doordat het licht op de bovenkap reflecteert.

De Torch wall type C heeft een opening in de bovenkap waardoor het licht ook direct naar boven straalt.

Dexter | Torch wall
Specificaties
Roestvaststaal 316
Hoogte 65 centimeter, doorsnede ø 5 centimeter.
1x Luxeon A -2700K - 140Lm.
IP54 - CE - Class of insulation: I
220-2230V 50-60 Hz.

Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Torch wall