Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Skydro plafondlamp

Artemide Skydro plafondlamp

€2.875,00
Stukprijs: €0,00 /
Artemide Skydro plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Skydro plafondlamp

Skydro is een van de meest futuristische plafondlampen uit het Artemide programma. Desiger Ross Lovegrove zet er het volgende over: Hydro, een verdere ontwikkeling van de Hydro-serie.
Een reeks van kiezels vormen een heldere hemel die het licht weerspiegelt dat op de amorfe oppervlakken weerkaatst. De Hydro is een groot element van 142,5cn breed en 138cm lang.

Ross Lovegrove is een ontwerper en visionaire van wie zijn werk beschouwd als op de top van het stimuleren van ingrijpende verandering in de lichamelijkheid van onze drie dimensionale wereld. Geïnspireerd door de logica en de schoonheid van de natuur bezitten zijn ontwerpen een drie-eenheid tussen technologie, materiaalkunde en intelligente organische vorm, wat veel industriële bedrijven zien als de nieuwe esthetische expressie voor de 21e eeuw. Er is altijd een diep menselijke en vindingrijke aanpak in zijn ontwerpen ingebed, die een optimisme en innovatieve vitaliteit uitbeelden in alles wat hij van camera's tot auto's, treinen, luchtvaart en het platform.

Ross Lovegrove is 1958 geboren in Cardiff in Wales. Afgestudeerd aan de Manchester Polytechnic met 1e klasse BA Hons industrieel ontwerp in 1980. Meester in ontwerp van Royal College of Art, London in 1983. In de begin jaren 80 werkte als ontwerper voor Frog Design in West-Duitsland op projecten zoals Walkmans voor Sony, Computers voor Apple Computers, verhuisde later naar Parijs als adviseur van Knoll International. Word de auteur van de zeer succesvolle Alessandri Office System. Uitgenodigd door het Atelier de Nimes samen met Jean Nouvel en Phillipe Stark, consulting zij onder andere Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermes en Dupont.
Terug in Londen in 1986 heeft projecten afgerond voor o.a. Airbus Industries, Kartell, Ceccotti, Cappellini, Idee, Moroso, Luceplan, Driade, Peugeot, Apple Computers, Issey Miyake, Vitra, Motorola, Biomega, LvMH, Yamagiwa Corporation, Tag Heuer, Hackman, Alias.

De Hydro is leverbaar met  twee verschillende lichtbronnen:

Lichtbron max. 1X 29W Led 2700K, 1554Lm CRI=90 dimbaar met pulsdrukker.

Lichtbron max. 1X 29W Led 3000K, 1662Lm CRI=90 dimbaar met pulsdrukker.

Artemide Skydro plafondlamp