Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Pipe LED hanglamp

Artemide Pipe LED hanglamp

€1.005,00
Artemide Pipe LED hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

De Artemide Pipe led hanglamp.

De stalen basis van de Pipe is een "soft touch" effect geschilderd; de steel is  bedekt door een natuurlijke platinic silicone omhulsel (antiyellowing); de reflector kop in transparant polycarbonaat met rubber-effect vacht; transparante lens; interne refl ector gemaakt van spiegelende aluminium met willekeurige perforaties.

Lichtbron max. 1X27W LED Licht kleur: 2700K lichtopbrengst 1763Lm.

De Pipe maakt deel uit van de masterpiece collection. Ontwerpen uit de 60'en 70'jaren die weer opnieuw in productie genomen zijn.

Ontwerpers Pipe hanglamp

Herzog & de Meuron is een samenwerkingsverband onder leiding van vijf Senior Partners – Jacques Herzog en Pierre de Meuron, Christine Binswanger, Ascan Mergenthaler, Stefan Marbach. Jacques Herzog en Pierre de Meuron hebben hun kantoor in Bazel in 1978 opgericht. Het partnerschap is gegroeid door de jaren heen-Christine Binswanger sloot zich aan bij de praktijk als Partner in 1994, achtereenvolgens gevolgd door Robert Hösl en Ascan Mergenthaler in 2004, Stefan Marbach in 2006, David Koch en Markus Widmer in 2008, Esther Zumsteg in 2009, Andreas frietjes in 2011 en Vladimir Pajkic in 2012. Een internationaal team van 34 geassocieerde deelnemingen en ongeveer 300 medewerkers werken aan projecten in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van de onderneming is in Bazel met vestigingen in Hamburg, Londen, Madrid en New York. Herzog & de Meuron hebben een breed scala van projecten ontworpen van de geringe omvang van een privéwoning tot de grote schaal van stedenbouwkundig ontwerp. Terwijl veel van hun projecten zeer erkende openbare voorzieningen, zoals stadions en musea zijn, hebben ze ook verschillende DN privé-projecten, met inbegrip van appartement gebouwen, kantoren en fabrieken voltooid. De praktijk is bekroond met vele prijzen waaronder "De Pritzker het platform Prize" (USA) in 2001, de "RIBA Royal Gold Medal" (UK) en de "Praemium Imperiale" (Japan), zowel in 2007.

Artemide Pipe led hanglamp