Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Orsa Hanglamp

Artemide Orsa Hanglamp

€391,00
Artemide Orsa Hanglamp verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bekijk hieronder foto's en 3D weergave ter inspiratie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Orsa Hanglamp

Orsa is een belichaming van precisie - een elegante hanglamp teruggebracht tot zijn essentiële elementen, waardoor het licht een groter volume kan uitdrukken. Een slanke metalen steel flakkert uit aan het ene uiteinde om het koellichaam en de behuizing voor de LED te vormen, met een UV-gebonden methacrylaatafdekking die de lichtbron bevat. Het ontwerp van de methacrylaat kap zorgt ervoor dat de lichtbron onzichtbaar blijft, waardoor het lijkt op een zwevende schijf van licht. Het industrieel ontwerpteam van Foster + Partners experimenteerde met verschillende materialen, oppervlakken en optieken om het gewenste lichteffect en volume te bereiken. Een elegant, minimalistisch object, Orsa is ontworpen als een enkel stuk of als onderdeel van een groter ensemble.

Orsa uitvoeringen

De Orsa hanglamp is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

Orsa21: een enkele hanglamp met een kap met een doorsnede van 21cm. De hanglamp wordt geleverd inclusief lichtbron, LED 3000K, 8,5W, 562lm. Dimbaar (push).
Orsa21: een enkele hanglamp met een kap met een doorsnede van 34,5cm. De hanglamp wordt geleverd inclusief lichtbron, LED 3000K, 20W, 1861lm. Dimbaar (push).

Orsa Cluster 3: Een cluster van 3 Orsa'a met kappen van 21cm. De hanglamp wordt geleverd inclusief lichtbron, LED 3000K, 22W, 1686lm. Dimbaar (push).
Orsa Cluster 5: Een cluster van 5 Orsa'a met kappen van 21cm. De hanglamp wordt geleverd inclusief lichtbron, LED 3000K, 37W, 2810lm. Dimbaar (push).

 

Artemide Orsa hanglamp