Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide In-Ei Issey Miyake Minomushi hanglamp

Artemide In-Ei Issey Miyake Minomushi hanglamp

€1.410,00
In-Ei Issey Miyake Minomushi Suspension
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Minomushi hanglamp

Zeer grote hamglamp hoogte 204 centimeter doorsnede 58 centimeter. Lichtbron 28W 3000K dimbaar met polsdrukker.

Ontwerper Minomushi hanglamp

De ontwerper van de Minomushi is Issey Myake. De kunst van de verlichting heeft een conceptuele en technologische erfgoed op de Miyake Design Studio, die teruggaat tot 2010, wanneer Issey Miyake en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam genaamd werkelijkheid Lab., 132 5 gepresenteerd. ISSEY MIYAKE. Dit nieuwe proces werd ontwikkeld met behulp van een wiskundige programma met 3D-geometrische opdrachtgevers door Jun Mitani. 132 5. ISSEY MIYAKE is een uiterst ingenieuze manier voor het maken van kleding, en een proces waarmee het zoveelste voorbeeld van richtingen de zoektocht naar innovatieve textiel technologieën kunt nemen. Het project komt vanaf het snijpunt van creativiteit en wiskunde, resulterend in kleding die plat kan worden gevouwen en worden 3D-vormen, vanaf één stuk doek. Als de werkelijkheid Lab. 132 5 onderzocht. ISSEY MIYAKE van potentieel in gebieden die buiten kleding, een natuurlijke uitbreiding van het proces was verlichting Producten.

"IN-EI" - Japans voor "schaduw, shadiness, nuance".

IN-EI ISSEY MIYAKE werd geboren uit een samenwerking met Artemide trouwen met hun expertise van de verlichting met het Lab. de innovatieve benadering van het materiaal en de vormgeving.
De collectie van de verlichting IN-EI ISSEY MIYAKE is mede ontwikkeld en vervaardigd door Artemide. Het is een verzameling van vrijstaande, tabel en opknoping lichten. Elke lampenkap is gemaakt met behulp van 2 of 3D wiskundige beveiligings-principals, waar licht en schaduw harmonieus afwisselen. Miyake van unieke vouwen technologie creëert zowel weelderige vormen, evenals voldoende stevigheid. De structuur van het gerecycleerde materiaal, samen met een extra oppervlaktebehandeling laat deze tinten te perfect behouden hun vorm zonder de noodzaak voor interne frame, en opnieuw gevormd wanneer nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeslagen plat wanneer niet in gebruik.

Artemide Minomushi hanglamp