Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Iosif

Artemide Iosif

€335,00
Artemide Iosif plafondlamp LED. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Iosif plafondlamp

Een nieuw ontwerp van de designers Milodamalo. Een hele slanke pijp die uit het plafond naar beneden komt. De Iosif is een uitbreiding van de binnen armaturen van Artemide die accent verlichting geven, maar ook als een grafisch element in de ruimte aanwezig zijn. Materiaal: gelakt aluminium. Specificatie: een in het plafond gemonteerd, ultra-licht geschilderde aluminium cilinder met een LED-bron aan de onderkant, waarbij de speciale lenzen zorgen voor een gerichte, zacht lichteffect. Kleur van de Iosif is rood. Lengte van de plafondlamp is 150cm en de doorsnede is 3 centimeter.

Maxim Nizov (geboren 1985 in Severodvinsk) en Maria Surkova (geboren 1988 in Leningrad) studeerde aan de Sint-Petersburg staat kunst en industrie Academy, vernoemd naar Alexander von Stieglitz, milieu ontwerpafdeling. In 2009 richtte ze een studio van architectuur en design MILODAMALO op.

MILODAMALO – het is een nieuwe eenheid van een klein dingen met enorme ideeen. Onze filosofie ligt niet in het meten van de ruimte of dingen in  vierkante meters maar in door uniekheid en originaliteit van een idee. Bedrijf MILODAMALO is een product van de samenwerking van twee professionals en echt goede personen – Maxim Nizov en Maria Surkova. Sinds 2009 heeft de studio niettypische ruimten en objecten ontwikkeld. Het belangrijkste idee van het bedrijf is te werken en te implementeren voor unieke architectonische oplossingen ontwerpen. Milodamalo is een opdrachtnemer van vele Russische en internationale wedstrijden op het gebied van architectuur en design. De studio belichaamd architectuurprojecten en industrieel ontwerp en objecten als verzameling van kantoormeubilair. Vanaf vandaag beschouwen wij de showroom project voor NLK Domostroenie in Artplay centrum als het belangrijkste project door ons ontwikkeld. Het is een uitstekende voorbeeld van moderne houten architectuur.

Lichtbron: Led 4,5W, 3000K, 207Lm, CRI=93.

PDF Iosif