Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Chlorophilia hanglamp

Artemide Chlorophilia hanglamp

€1.299,00
Stukprijs: €0,00 /
De Artemide Chlorophilia hanglamp is een organische hanglamp en verkrijgbaar in een enkelen en dubbele uitvoering. Bekijk de lamp in 3D onderaan de pagina.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Chlorophilia hanglamp

De Chlorophilia hanglamp is een nieuw project van Ross Lovegrove, die opnieuw met zijn organische en vloeiende vormen zijn handtekening zet onder een lichtarmatuur van Artemide. Het is een zeer mooi moderne transparante lamp gemaakt van methacrylate met een contrast van delicate tinten die een interactie met de ruimte aangaan en de ruimte aanvullen.

De Chlorophilia hanglamp is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Chlorophilia, is de enkele versie, 3000K, 44W, 3146lm, dimbaar met pulsdrukker (Push & App)
Chlorophilia 2, is de dubbele versie, 3000K, 44W, 3146lm, dimbaar met pulsdrukker (Push & App)

Chlorophilia

De kop van het armatuur bevat de ledmodule die werkt als een heatsink, evenals lichte phytomorphic elementen gemaakt van gegoten pmma, die de zachte golvende structuur combineren met een ongelijke stapsgewijze sectie die als een optische lens werken. De zwevende Centraalorgaan straalt indirecte licht, dat gefilterd is en gebroken door drie duidelijke oppervlakken, waarvan de natuurlijke vorm herinnert aan natuurlijke elementen. Deze drie elementen die elkaar deels overlappen en die  het contrast van de schaduw vermenigvuldigen en genereert  een schilderachtige effect op het plafond, echter in combinatie met passende sfeerverlichting. Chlorophilia definieert een optische en gebouwd begin, dat kan worden gereproduceerd door vermenigvuldiging van de elementen en het maken van composities die zich ontwikkelen op meerdere niveaus in de ruimte of waarvan de breedte is uitgevouwen.

Artemide Chlorophilia hanglamp