Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Yanzi 1 en SC1 hanglamp

Artemide Yanzi 1 en SC1 hanglamp

€1.339,00
Deze 'zwaluw' hanglamp is onderdeel van de Artemide Yanzi familie. Gemaakt van staal, zamac en glas
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Yanzi 1 en SC 1 hanglamp

Deze prachtige 'zwaluw' hanglamp is onderdeel van de Artemide Yanzi familie. Schitterende lamp voor boven een tafel. Gemaakt van staal, zamac en glas. Inclusief LED lichtbron 3000K, 26W, 2122lm. Inclusief dimmer.

Er is keus uit 2 uitvoeringen, beide uitvoeringen zijn identiek behalve de hoogte. De afstand tussen het plafond en de horizontale 'lat'. 

  • Hoogte 104,3 cm
  • Hoogte 61,7 cm

De activiteiten van de ontwerpers Neri & Hu van de Yanzi serie is gebaseerd op voortdurend onderzoek en de wens om te werken aan de dynamische interactie van ervaring, detail, materiaal, vorm en licht, in plaats van aan te passen aan de stereotiepe formules. In een mix van traditie en innovatie is Yanzi een lichtgewicht samenstelling van grafische tekens.

 

Evenwichtige structuren, zoals takken of "perches", ondersteuning voor meerdere gestileerde cijfers om te zorgen voor een verscheidenheid aan versies en kwaliteiten van licht. Ze zijn iconische zwaluwen met een geborstelde messing body, met hun hoofd als een witte glazen bol bijvoeging van licht, ofwel vrij vliegen of ingeperkt in glas kooien. Er is uniek gevoeligheid in bijpassende van warme en koude, essentiële maar verfijnde materialen. Yanzi is een open systeem, ideaal voor het maken van lichtgewicht composities en lichte landschappen die elke ruimte met een elegante poëtische houding van animatie voorzien.

Ontwerpers Yanzi hanglamp

Opgericht in 2004 door partners Lyndon Neri en Rossana Hu, is Neri & Hu Design en Research Office een interdisciplinaire Ontwerpmethodiek praktijk gevestigd in Shanghai, China met een extra kantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Neri & Hu werken internationaal op een platform van, ontwerpen van interieur, master planning, afbeelding en product diensten. Momenteel zijn ze bezig met projecten in vele landen, is Neri & Hu samengesteld uit de multi-culturele medewerkers die meer dan 30 verschillende talen spreken. De diversiteit van het team versterkt de core visie voor de praktijk: om te reageren op een mondiale wereldbeeld waarin overlappende ontwerp disciplines voor een nieuw paradigma zijn in de architectuur.

Artemide Yanzi 1 en SC 1 hanglamp