Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Spotty buitenlamp

Royal Botania Spotty buitenlamp

€719,00
De Spotty van Royal Botania is een kleine serie aan tuinspotjes. De spots hebben een grondspies en kunnen overal geplaatst worden. Hoogtes 110cm en 40cm. Led GU10 5W maximaal. Kleur licht brons.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Spotty buitenlamp

De Spotty van Royal Botania is een kleine serie aan tuinpaaltjes. De kleur van met materiaal is licht messing. De kop van de de buitenlamp is kantelbaar zodat het licht overal na toe gericht kan worden. Ideaal op perken of paden te accenturen. Er zijn twee hoogtes leverbaar:

110 centimeter inclusief grondspies en 40 centimeter inclusief grondspies.

Voor montage is een een aparte LED driver nodig. Er zijn verschillende opties graag contact met ons opnemen ver de mogelijkheden.

Kop van de spotty 

  • breedte 6 cm, diepte 8,5 cm
  • licht brons
  • GU Led 5W IP65

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Spotty buitenlamp