Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Dome Move

Royal Botania Dome Move

€1.159,00
Grote decoratieve vloerlamp voor op terras of in de tuin. De tuinverlichting wordt geleverd vanuit het magazijn in België. Neem contact op met de meest actuele levertermijn.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Dome Move buitenlamp.

Grote decoratieve vloerlamp voor op terras of in de tuin. De Dome Move maakt deel uit van een serie Dome buitenarmaturen daarnaast is erook een Dome F, Dome M, Dome S en Dome GT.

 

Afmetingen:

Breedte en diepte 30x30 centimeter

Hoogte 110 centimeter

De Dome move heeft een aansluitsnoer van 5 meter met r/a stekker.

De Dome serie is gemaakt van gepoedercoated aluminium in de kleuren zwart of wit. Het glas is leverbaar in een heldere kleur, gerookt glas.

 

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Royal Botania Dome Move buitenlamp