Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Nuée hanglamp

Foscarini Nuée hanglamp

€1.573,00
Prachtige wolken hanglamp van Foscarini. Prachtige witte wolken hanglamp van Foscarini. Een grote kneedbare wolk van 75cm x 60cm. Inclusief LED 29W. Ook mogelijk in uitvoering met App bediening.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Nuée hanglamp

De Nuée van Foscarini is een grote kneedbare witte wolkenlamp van 75cmx 60cm en een hoogte van 60cm. Op de site van Foscarini kan je zien hoe je de hanglamp zelf vorm kan geven.

De wolkenlamp wordt geleverd inclusief lichtbron: 29W 3000K 3749lm. Daarnaast is de wolkenlamp ook verkrijgbaar in de Mylight uitvoering, wat betekent dat de hanglamp bedienbaar is met de Cassambi app (Bluetooth).

 

 

Ontwerper Nuée wolkenlamp

De ontwerper van de Nuée wolkenlamp is Marc Sadler. Zijn onderzoek op het gebied van materialen en technologieën wordt gecombineerd met zijn intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor schilderen en tekenen.

Marc Sadler heeft jarenlange ervaring als industrieel ontwerper op het gebied van sport, waardoor hij vaak experimenteert met nieuwe materialen en innovatieve productieprocessen. Deze innovatieve en experimentele benadering is zijn modus operandi geworden, zelfs wanneer hij ontwerpt voor sectoren die traditioneel meer gericht zijn op de stylingcomponent. Hij heeft vier Compassi d'Oro ADI gewonnen, waaronder die voor Mite en Tite in 2001, voor projecten die echte iconen zijn geworden in de Foscarini-collectie, samen met Kite, Twiggy, Tress en Jamaica, elk gekenmerkt door technologische en stylinginnovatie.

Foscarini Nuée hanglamp