Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Bold wandlamp

Modular Bold wandlamp

€289,00
De wandlamp is op zeer veel manieren te plaatsen op de wand waardoor er iedere keer een ander effect ontstaat. De Bold is leverbaar in twee gespoten metaalkleuren zwart en wit. Scroll door de foto's voor inspiratie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Bold 

De Modular Bold wandlamp heeft geen enkele rechte lijn. De wandlamp is op zeer veel manieren te plaatsen op de wand waardoor er iedere keer een ander effect ontstaat. De Bold is leverbaar in twee gespoten metaalkleuren zwart en wit en er is keuze uit twee verschillende led lichtkleuren 2700K of 3000K (2700K is warmer licht dan 3000K). De lichtbron is dimbaar met een fase afsnijddimmer.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Hieronder nog een paar foto's met de Modular Bold wandlamp.

 

 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Bold