Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lichtplan tot 150M3

Lichtplan tot 150M3

€250,00
Lucente Lichtplan en lichtadvies voor woning, winkel of bedrijf tot 1000m3. Merk onafhankelijk en lichtplannen in met behulp van 2d en 3d presentaties.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Lichtplan

Lichtplan 0 tot 150m3

Een lichtplan is onmisbaar als u een woning, winkel of bedrijfspand gaat bouwen of herinrichten. Lucente in Heerenveen is hierin gespecialiseerd.
Wij maken dagelijks lichtplannen voor woningen, winkels, kantoren etc. Niet alleen maken wij het lichtplan, ook leveren wij de verlichting en eventueel kunnen wij het voor u monteren. Daarnaast geven wij advies over energiebesparings mogelijkheden en domotica systemen.
Goed uitgekiende verlichting is essentieel voor elke ruimte. U kunt hiermee specifieke hoeken, voorwerpen of producten accentueren. Zo heeft een kantoor voldoende verlichting nodig om er prettig te kunnen werken. En een winkel kan niet zonder goede verlichting … daarin komen de producten niet goed tot hun recht ….. En wat dacht u van de donkere hoeken bij u thuis? Deze blijven donker zonder een goed doordacht lichtplan.   
Hoe maken wij een lichtplan?
Voor het maken van een lichtplan vragen wij u om een afspraak te maken. Wij komen dan naar u toe of u komt bij ons in de showroom. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen aan de verlichting. Aan de orde komen de volgende onderwerpen: de stijl en kleur van armaturen, de toe te passen lichtbronnen en de kleur en de intensiteit van het licht. Na deze inventarisatie maken wij een digitaal plan waarin de plaats van de armaturen is bepaald met een overzicht(lijst) van de toegepaste armaturen en de bijbehorende lichtbronnen.
Het lichtplan presenteren wij in onze showroom waarbij u de voorgestelde armaturen kunt zien en in onze lichtstudio de voorgestelde lichteffecten en lichtkleuren. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken dan kunnen wij het plan ook op een andere locatie presenteren.
Lichtplan