Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lichtplan tot 150M3

Lichtplan tot 150M3

€250,00
Een lichtplan laten maken? Dit is is onze optie voor 0 tot 150 m3. Onze prijzen voor het maken van lichtplannen zijn gebaseerd op inhoud (m3) van de ruimte.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Lichtplan 0 tot 150 m3

Een lichtplan laten maken? Dit is is onze optie voor 0 tot 150 m3. Onze prijzen voor het maken van lichtplannen zijn gebaseerd op inhoud (m3) van de ruimte. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor elk project en kunnen op aanvraag een gedetailleerde offerte maken. Wij adviseren u eerst contact met ons op te nemen om te bespreken welke optie voor u het beste is. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld een lichtadvies voor u voldoende is. Bekijk ook: Lichtplan & Lichtadvies. Wanneer u een lichtplan laat maken door Lucente kunnen wij ook de armaturen op het plan leveren en indien gewenst deze ook wij voor u monteren. 

Hoe maken wij een lichtplan?

Voor het maken van een lichtplan vragen wij u om een afspraak te maken. Deze afspraak kan online, bij u op locatie (Friesland, Groningen en Overijssel) of bij ons in Gorredijk. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen aan de verlichting. Aan de orde komen de volgende onderwerpen: de stijl en kleur van armaturen, de toe te passen lichtbronnen en de kleur en de intensiteit van het licht. Na deze inventarisatie maken wij een digitaal plan waarin de plaats van de armaturen is bepaald met een overzicht van de toegepaste armaturen en de bijbehorende lichtbronnen.

Lichtplan laten maken