Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Led U-profiel 18

Led U-profiel 18

€19,00
Stukprijs: €7,40 / Meter
Ledprofielen van Lucente. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met ledstrips voor uw woning of bedrijf. Aluminium U-profiel voor verwerking van ledstrips.
3 werkdagen
Beschrijving

Led U-profiel 18

LEDstrip profielen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in combinatie met LEDstrips. Een LED profiel van aluminium zorgt voor zowel een verlenging van de levensduur van de LED strips als voor een mooie en professionele uitstraling.

Aluminium profielen zorgen ervoor dat de LEDstrips hun warmte kwijt kunnen. Deze noodzakelijke koeling van de LED strips verlengt de levensduur van de LEDstrips aanzienlijk. Dit geldt in het bijzonder bij het gebruik van HIGH POWER LED strips.

Bij de aluminium led U-profiel kan een diffuse of heldere afdekkappen bijbesteld worden. Een heldere afdekkap laat meer licht door dan een diffuse (matte) afdekkap maar de LEDs van de LED strip zijn goed zichtbaar. Een led profiel met een heldere afdekkap is daardoor zeer geschikt voor toepassingen waarbij het aluminium profiel niet in het zicht is geplaatst (indirecte verlichting). Een diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie homogene uitstraling. Het is soms mogelijk dat bij de lagere aluminium led profielen in combinatie met een diffuse afdekkap, de LEDs soms nog wel zichtbaar kunnen zijn. Dat heeft te maken met de hoogte van het aluminium profiel, de gebruikte afdekkap en de gebruikte LED strip. Voor een gedegen advies hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aluminium led profielen zorgen ervoor dat LEDstrips in heel veel toepassingen een functionele, professionele en chique oplossing kunnen bieden bij het zoeken naar de beste verlichtingsmethode. Er zijn led profielen voor onder andere opbouw of inbouw, voor plafonds, wanden en vloeren en voor binnen en buiten. Het aantal creatieve mogelijkheden is bijna oneindig.

Prijs per meter. 

Voor de opalen afdekstrips volgende nummer mee bestellen: B-Cover-Opaal

Voor heldere afdekstrips de volgende nummers mee bestellen: B-Cover-Helder

Maximale lengte verkrijgbaar 6 meter.

Profiel afmetingen:

Breedte 18 millimeter

Hoogte 18 millimeter

Led U-profiel 18