Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Colimaçon wandlamp

Artemide Colimaçon wandlamp

€579,00
Artemide Colimaçon wandlamp.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Colimaçon wandlamp

Nieuwe wandlamp in de Artemide Collectie. Leverbaar in twee lengtes 120 centimeter en 65 centimeter in de kleur wit. Ledlichtbron van 28 en 15Watt. De wandlamp geeft indirecte verlichting tegen de muur. Verder informatie volgt nog.

De wandlamp is een ontwerp van Witmotte & IndustriesHet ontwerp is van Wilmotte & Industries. WILMOTTE & INDUSTRIES is de ontwerpstudio van WILMOTTE & ASSOCIES S.A., die Jean-Michel Wilmotte van architectenbureau. Met 197 werknemers uit 40 verschillende continenten, het beschikt nu over een internationale en multiculturele dimensie, met partnerschappen in ongeveer twintig landen over de hele wereld. Werk wordt uitgevoerd op vijf belangrijke gebieden-architectuur, interieurarchitectuur, museografie, stadsplanning en ontwerp – met een oog voor detail, waardoor interventies op de kleinste tot de grootste schaal. Of het nu voor een villa of een hoogbouw-gebouw, een winkel of bedrijf hoofdkwartier, een kunstgalerie of een tram, een museum of een nieuwe stad, bevat elk project de hoogste normen, met een permanente zoektocht naar integratie en respect voor het milieu. In Parijs in 1975 opgericht, heeft het bedrijf vier kantoren in Parijs, een in Sophia-Antipolis (Zuid-Frankrijk), een in Londen, één in Seoul.
Sinds 2005, geeft de Fondation Wilmotte, ter bevordering van een hedendaagse graft via de W Award uit, helpt en moedigt jonge architecten aan, waardoor de onderneming binding krijgt met meer dan 4.500 toekomstige professionals.

Colimaçon