Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Bump hanglamp

Foscarini Bump hanglamp

€320,00
De Bump hanglamp van Foscarini is van gecoat en gevormd kunststof: PMMA of AB. De lamp is leverbaar in vier kleuren: frosted wit, goud, petrol en zwart.
Beschrijving

Foscarini Bump hanglamp  

De Bump is een hanglamp die leverbaar is in vier kleuren: frosted wit, goud, petrol en zwart. De kunststof lamp (PMMA of ABS) is 52 cm breed en 38 cm hoog. De afdekkap is 16 cm. Bij de zwarte Bump wordt deze en het snoer in zwart geleverd. Bij de andere drie kleuren (frosted wit, goud en petrol) is de afdekkap en het snoer transparant.

De standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 340 cm. Het is ook mogelijk om een snoer van 10 meter te bestellen, tegen een langere levertijd en een meerprijs. Neem contact op met ons voor deze extra lange uitvoering.

De lichtbron: Halogeen, LED retrofit 25WE27


De omschrijving die Foscarini geeft: "The surface of Bump is not trivially complex, it is not a simple shape embellished with a decoration, but rather a real experience of interaction with light, recreating the archaic naturalness of light itself". 

Ontwerpers Bump

De ontwerpers van de Bump zijn Ludovica en Roberto Palomba, die ook de Birdie, Gem, Gregg, Rituals Soffio en Tartan voor Foscarini hebben ontworpen. De ontwerpers werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Foscarini Bump hanglamp