Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Flashit Wall/Ceiling

Artemide Flashit Wall/Ceiling

€490,00
Artemide Flashit Wall/Ceiling wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Flashit Wall/Ceiling lamp

Nieuwe wand/plafondlamp van Artemide Citaat van de ontwerper: Lichtgevende lijnen getrokken in de ruimte, het creëren van nieuwe vormen en patronen in de kamer. De sequentiële en/of modulaire gebruik maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan esthetische opties met betrekking tot de muur/plafond en muur/vloer installaties te maken. Een rechte lijn is een van de opties van deze serie, waarin verschillende segmenten van verschillende grootte en niet noodzakelijkerwijs in dezelfde richting lopen. De Ledstrip is geïnstalleerd in een buis, bij voorkeur gemaakt van een fijn materiaal zoals hout of verchroomd metaal, koper, brons of een gelakt wit / 'ad-hoc' kleur. Het materiaal voegt een subtiele decoratieve functie aan dit voornamelijk architecturale licht armatuur."

Massimo Tassone:

Design, behalve wat het is tegenwoordig algemeen bedoeld als of sprak over, is de kunst van het genereren van esthetische en conceptuele emoties op een industriële of massaproductie-object. De verschillende beperkingen van massaproductie bepalen niet alleen problemen maar ook charmante mogelijkheden voor het scheppen van een eindproduct waarmee een echt kunstwerk. Design is ook de meerwaarde die interactie in het platform maken-processen en in al die transacties waarbij de tekening van de wereld, in een van deze vormen zoals we meestal zien het of bijvoorkeur bewonderen.

Mijn soort ontwerp begint altijd vanuit een concept, een fysieke en mentale verkeer, ik stel gebeurtenis voor in wat we zien, maar ook in wat we niet zien. Door het optreden van een gebeurtenis, stop ik deze en ik geef dit vorm door middel van een minimale teken, grafische of organische zodat het met de mens, het milieu en met de natuur in een perfecte symbiose communiceren kan, en ook omdat het kan bijdragen in hetzelfde pad dat de auteur voorging. Ik optimaliseer het product voor vervaardiging. Ik bewonder het product en ben gefascineerd om het uit te proberen.

Led Lichtbron 31W,3000K, 2213Lm, CRI=80.

Afmetingen van de Flashit zijn lengte 150 centimeter en dikte 15 centimeter. Kleur is wit.

PDF Flashit