Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Curiosity tafellamp

Artemide Curiosity tafellamp

€293,00
De Curiosity tafellamp van Artemide is draardloos en usb oplaadbaar. De lamp brengt in de ruimte overal het licht, en dankzij de lange autonomie (16 uur accu brandtijd) hiermee kunt u opnieuw dagelijkse lichtsferen ontdekken.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Curiosity tafellamp 

"We hebben allemaal dat ene object dat het verhaal vertelt van een leven, van een reis, of een verzameling van objecten die we graag onderstrepen met licht.

De Curiosity tafellamp van Artemide is draardloos en usb oplaadbaar. De lamp brengt in de ruimte overal het licht, en dankzij de lange autonomie (16 uur accu brandtijd) hiermee kunt u opnieuw dagelijkse lichtsferen ontdekken. Het ontwerpen van individuele vrijheid door zich aan te passen aan de huiselijke sfeer. Het kunnen bouwen van flexibele en mobiele displays, het is ook een perfecte tool voor retail ruimtes, tentoonstellingen of voor restaurants, waar het zorgt voor een intieme en elegante sfeer waarmee de veranderingen van de organisatie en van de ruimtes kunnen blijven gevolgd.

De Curiosity is verkrijgbaar in 5 modellen:

  • 36 zwart: hoogte 36cm voetplaat 18x15cm.
  • 36 zwart FOCUS: idem als de 36 maar met meer gericht licht (zie foto hieronder)
  • 36 zwart Sphere: zelfde formaat maar met een glaze bol.
  • 45 zwart: hoogte 45cm voetplaat 21x18cm.
  • 45 zwart FOCUS: idem als de 45 maar met meer gericht licht.

Curiosity 36: 3000K, 1,7W, 165lm, CRI=80, usb charge
Curiosity 45: 3000K, 2,5W, 235lm, CRI=80, usb charge

Focus curiosity

Curiosity van Artemide is een draagbare lamp waarvan de vorm zijn natuurlijke roeping onthult om te presenteren, maar tegelijkertijd om relaties aan te gaan. Het benadrukt ruimtes waar mensen samenkomen of de objecten die het kan herbergen binnen de voetafdruk van zijn basis. Neutraal en essentieel in zijn lichte structuur, wordt het functioneel door de inhoud te versterken. Het is een frame voor het uitstallen van objecten, waarvan de basis het element vormt dat plaats biedt aan alle items die u wilt weergeven, verlicht door de kleine schijnwerper aan de bovenkant. Curiosity brengt zijn verlichte ruimte overal en dankzij de lange looptijd kun je alledaagse lichtlandschappen opnieuw uitvinden. Het ontwerpt vrijheid toegewijd aan het individu, zich aanpassend aan de huiselijke ruimte, maar bovenal maakt het originele nieuwe scenario's in openbare ruimtes mogelijk. Curiosity creëert flexibele en mobiele displays.

Curiosity betekent Nieuwsgierigheid:

"We hebben allemaal dat ene object dat het verhaal vertelt van een leven, van een reis, of een verzameling van objecten die we graag onderstrepen met licht. Nieuwsgierigheid - geïnspireerd door het universum van het "kabinet van de nieuwsgierigheid" - werd geboren uit de wens om aan alle mensen een kleine tentoonstelling ruimte te bieden waarin ze objecten onder het licht kunnen presenteren. Het is van nature bedoeld voor alle sectoren, zowel privé als professioneel: musea, voor de weergave van privécollecties of van voorwerpen op een tafel. Iedereen is vrij om zijn eigen presentatie te maken op het podium onder de lamp. Maar er is meer aan dit: Nieuwsgierigheid is decoratief en veelzijdig. Met haar kleine afneembare kap, het kan een EXPO of een DECO lamp. Dankzij de batterij, het is ook nomadische en gemakkelijk te verplaatsen: het zal een plaats vinden in alle interieur design scenario ' s. Wie zei dat de nieuwsgierigheid een slechte defect heeft ?

Ontwerper Curiosity

Davide Oppizzi is de ontwerper van de Curiosity. Hij is oprichter van het agentschap DCUBE.swiss in Genève in 2001. Hij is gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van hoogwaardige projecten met betrekking tot verlichting, Greentech en architectuur.

Licht en materie: de constante zoektocht naar pure en authentieke lijnen, die het object te verhogen tot een niveau van tijdloze esthetiek verfijning die zowel exclusief en functioneel, Davide Oppizzi is gespecialiseerd in de kunst van de verlichting, de enige manier, in zijn woorden, om de zaak werkt hij in sublimeren.

Davide Oppizzi de verbeelding, zijn emotionele visie van de materiële en immateriële wereld, evenals zijn expertise in niche-gebieden bracht hem op de voorgrond van de internationale scene. Global prestige merken zoals Chanel, Louis Vuitton of Graff hebben hem belast met projecten die de innige band tussen een wezen en de omringende natuur, de natuur die hun inspiratie feeds te allen tijde te illustreren. Davide Oppizzi bezit zeldzame en unieke beheersing van twee werelden, die paradoxaal op het eerste gezicht: de technologie en creatieve gevoeligheid.

Curiosity tafellampen