Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Curiosity

Artemide Curiosity

€265,00
Artemide Curiosity tafellamp.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Artemide Curiosity tafellampen

Nieuwsgierigheid:

"We hebben allemaal dat ene object dat het verhaal vertelt van een leven, van een reis, of een verzameling van objecten die we graag onderstrepen met licht. Nieuwsgierigheid - geïnspireerd door het universum van het "kabinet van de nieuwsgierigheid" - werd geboren uit de wens om aan alle mensen een kleine tentoonstelling ruimte te bieden waarin ze objecten onder het licht kunnen presenteren. Het is van nature bedoeld voor alle sectoren, zowel privé als professioneel: musea, voor de weergave van privécollecties of van voorwerpen op een tafel. Iedereen is vrij om zijn eigen presentatie te maken op het podium onder de lamp. Maar er is meer aan dit: Nieuwsgierigheid is decoratief en veelzijdig. Met haar kleine afneembare kap, het kan een EXPO of een DECO lamp. Dankzij de batterij, het is ook nomadische en gemakkelijk te verplaatsen: het zal een plaats vinden in alle interieur design scenario ' s. Wie zei dat de nieuwsgierigheid een slechte defect heeft ?" Davide Oppizzi de ontwerper van de Curiosity.

Curiosity is de nieuwe draagbare lamp die door zijn vorm roept voor de expositie, maar op hetzelfde moment voor relaties. Het toont de ruimtes waar mensen zijn of de objecten die men aan de binnenkant van de lamp kan plaatsen. Neutraal en essentieel in haar sierlijke witte of zwarte structuur, functioneel voor het mooier tonen van de inhoud. De tafellamp is verkrijgbaar in twee maten 36 centimeter en 48 centimeter, zodat verschillende maten objecten Het is een frame voor het tonen van objecten. De basis wordt het element dat ondersteunt wat je wilt laten zien, verlicht door de kleine schijnwerper op de top. Het is een gecontroleerde licht, dat met de toevoeging van een witte glazen bol warm oranje licht creëert die voor een warme en gezellige sfeer zorgt voor het cultiveren van relaties en je goed voelen.

De tafellamp brengt in de ruimte overal het licht, en dankzij de lange autonomie (16 uur accu brandtijd) hiermee kunt u opnieuw dagelijkse lichtsferen ontdekken. Het ontwerpen van individuele vrijheid door zich aan te passen aan de huiselijke sfeer, maar vooral opent het nieuwe scenario ' s in openbare plaatsen. Het kunnen bouwen van flexibele en mobiele displays, het is ook een perfecte tool voor retail ruimtes voor tentoonstellingen of voor restaurants, waar het zorgt voor een intieme en elegante sfeer waarmee de veranderingen van de organisatie en van de ruimtes kunnen blijven gevolgd.

Er zijn 3 uitvoeringen leverbaar:

36T hoogte 36 centimeter voetplaat 18x15 centimeter

36T met glazen bol 36 centimeter voetplaat 18x15 centimeter

45T hoogte 45 centimeter voerplaat 21x18 centimeter

Davide Oppizzi

Davide Oppizzi de ontwerper van de Curiosity hij is oprichter van het agentschap DCUBE.swiss in Genève in 2001. Hij is gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van hoogwaardige projecten met betrekking tot verlichting, Greentech en architectuur.

Licht en materie: de constante zoektocht naar pure en authentieke lijnen, die het object te verhogen tot een niveau van tijdloze esthetiek verfijning die zowel exclusief en functioneel, Davide Oppizzi is gespecialiseerd in de kunst van de verlichting, de enige manier, in zijn woorden, om de zaak werkt hij in sublimeren.

Davide Oppizzi de verbeelding, zijn emotionele visie van de materiële en immateriële wereld, evenals zijn expertise in niche-gebieden bracht hem op de voorgrond van de internationale scene. Global prestige merken zoals Chanel, Louis Vuitton of Graff hebben hem belast met projecten die de innige band tussen een wezen en de omringende natuur, de natuur die hun inspiratie feeds te allen tijde te illustreren. Davide Oppizzi bezit zeldzame en unieke beheersing van twee werelden, die paradoxaal op het eerste gezicht: de technologie en creatieve gevoeligheid.

Curiosity tafellampen