Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Yanzi tafel

Artemide Yanzi tafel

€315,00
Artemide Yanzi tafel. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd nog niet bekend.
Beschrijving

Artemide Yanzi T tafellamp

De activiteiten van de ontwerpers Neri & Hu van de Yanzi serie is gebaseerd op voortdurend onderzoek en de wens om te werken aan de dynamische interactie van ervaring, detail, materiaal, vorm en licht, in plaats van aan te passen aan de stereotiepe formules. In een mix van traditie en innovatie is Yanzi een lichtgewicht samenstelling van grafische tekens.

Evenwichtige structuren, zoals takken of "perches", ondersteuning voor meerdere gestileerde cijfers om te zorgen voor een verscheidenheid aan versies en kwaliteiten van licht. Ze zijn iconische zwaluwen met een geborstelde messing body, met hun hoofd als een witte glazen bol bijvoeging van licht, ofwel vrij vliegen of ingeperkt in glas kooien. Er is uniek gevoeligheid in bijpassende van warme en koude, essentiële maar verfijnde materialen. Yanzi is een open systeem, ideaal voor het maken van lichtgewicht composities en lichte landschappen die elke ruimte met een elegante poëtische houding van animatie voorzien.

Neri & Hu

Opgericht in 2004 door partners Lyndon Neri en Rossana Hu, is Neri & Hu Design en Research Office een interdisciplinaire Ontwerpmethodiek praktijk gevestigd in Shanghai, China met een extra kantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Neri & Hu werken internationaal op een platform van, ontwerpen van interieur, master planning, afbeelding en product diensten. Momenteel zijn ze bezig met projecten in vele landen, is Neri & Hu samengesteld uit de multi-culturele medewerkers die meer dan 30 verschillende talen spreken. De diversiteit van het team versterkt de core visie voor de praktijk: om te reageren op een mondiale wereldbeeld waarin overlappende ontwerp disciplines voor een nieuw paradigma zijn in de architectuur.

Naast de Yanzi T is erook een model Yanzi S1 en Yanzi S2. De Yanzi serie is dimbaar pulsdrukker en zijn uitgevoerd met ledlichtbronnen in de lichtkleur 3000K.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting van Artemide voor je woning of bedrijf. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Yanzi