Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Two Flags Floor

Artemide Two Flags Floor

€1.019,00
Artemide Two Flags Floor vloerlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Artemide Two Flags FLoor Vloerlamp 5 jaar garantie

Leterlijke vertaling van de Two Flags Floor is "Twee verdieping van de vlag". Het project van twee vlaggen begint uit een exstruxie van materiaal bij de productie van Danese Milano, dat is een nieuwe interpretatie als een orgaan van de verlichting. De gespannen en platte vorm is perfect om  twee verschillende bronnen toe te voegen: een halogeen of, globaal, led strip gemonteerd op de uiteinden van de profielen waarmee een dubbele lichtuittreding ontstaat, een directe en indirecte ineen.  Afhankelijk van de versie waaraan de kop aan de lamp gekoppeld is, kan het licht naar boven of beneden worden gericht. Het lichaam van de licht van elke versie is instelbaar volgens verschillende functionele principes. In de vloer en de tafel-versie, draait de kop op de paal en het is ook in hoogte verstelbaar zodat is het mogelijk om twee koppen in de buurt van of om het te duwen uit de buurt van de top van de werken.

Ontwerpers van de vloerlamp Ernesto Gismondi en Neil Poulton en zijn hebben deze gemaak voor het merk Danese Milano.

Hoogte van de Two Flags is 190 centimeter en de kop is 24,5 centimeter breed en 11 centimeter hoog. De vloerlamp is uitgerust met een ledlichtbron van 21W in 3000K, 1131Lm. De vloerlamp is uitgevoerd met een dimmer. De vloerlamp is leverbaar in de kleur aluminium, wit en zwart.

Two Flags.