Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light Diro SBL S ON

Delta Light Diro SBL S ON

€119,00
Lucente Lichtoplossingen is meer dan 15 jaar Dealer van Delta Light. Lichtadvies over de toepassing van Diro SBL ON armaturen en lichtplannen met Diro SBL ON armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
3 werkdagen
Beschrijving

Delta Light SBL S ON

De led opbouwspot is in een aantal uitvoeringen leverbaar:

Kleur wit-wit in led kleur 2700K en 3000K.

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver.

Uitgevoerd met één Ledlichtbron van 5.9W 82Lm deze led opbouwspot een mooi sfeervol basis licht in iedere ruimte. Daarnaast door zijn specifieke afmetingen dekt hij iedere centraaldoos op het plafond mooi af. De ledlichtbron wordt afgeschemd door een witte opalen plaat en hierdoor heeft de opbouwspot een IP waarde van 43. De hoogte van de spot is 8.3 centimeter en heeft een doorsnede van 11 centimeter. Zeer functionele verlichting voor een hal, toilet, badkamer of gang.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel: 085-06033050 of via whatsapp.

DIRO SBL ON
Deze schitterende spot is in ontelbare uitvoeringen leverbaar: met een brede of smalle rand, richtbaar of vast, dubbel of enkel. Omdat de Diro diep is ingebouwd, biedt hij een hoog visueel comfort. In de uitvoering met brede rand is hij beschikbaar in heel wat trendy kleurcombinaties zoals zwart en mat goud, chroom en zwart of stijlvol zwart en wit. Deze ideale opbouwspot voor woningen of winkels zorgt voor een knusse sfeer.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Diro SBL S ON