Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light You-Turn ON

Delta Light You-Turn ON

€419,00
Lucente Lichtoplossingen is meer dan 15 jaar Dealer van Delta Light. Lichtadvies over de toepassing van You-Turn armaturen en lichtplannen met You-Turn armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
3 werkdagen
Beschrijving

Delta Light You-Turn ON

De led opbouwspot is in een aantal uitvoeringen leverbaar:

Kleur wit-wit in led kleur 2700K en 3000K.

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver die met een fase aansnijddimmer van de schakelmateriaalmerken Busch&Jaeger, Gira, Merten, Niko en Peha in de muur gedimd worden. Daarnaast zijn ook draadloze dimmer van Casambi toe te passen.

Uitgevoerd met één Ledlichtbron van 10,4W 1118Lm deze led opbouwspot een mooi sfeervol accent licht in iedere ruimte. Daarnaast door zijn specifieke afmetingen dekt hij iedere centraaldoos op het plafond mooi af. De kop is verstelbaar tussen 0-90 graden en bijna volledig rond te draaien max. 350gr. De IP waarde van de Led opbouwspot is IP20.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel: 085-06033050 of via whatsapp.

De YOU-TURN is een baanbrekend lichtsysteem dat heel wat verlichtingsmogelijkheden biedt en tijdloos design paart aan gebruiks- en installatiegemak. De naam zegt het al: je kunt deze lamp draaien en richten zoals jij wil. Oorspronkelijk is de YOU-TURN een gesloten downlighter. Je kunt hem echter 90° kantelen en 350° draaien tot hij perfect aansluit bij zijn omgeving. Hij combineert zijn beweeglijke lampschijf met het gracieuze silhouet van het bovenlichaam. De draaischijf garandeert maximale flexibiliteit, terwijl het lichaam perfect in lijn blijft met de rail voor een uniforme en elegante look.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Tweeter M ON 1