Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Trix Vloerlamp

Artemide Trix Vloerlamp

€1.995,00
Artemide Trix vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Trix vloerlamp led 5 jaar garantie.

Wederom een schitterend ontwerp van Carlotta de Bevilacqua. Een hele bijzondere vloerlamp met een specatulair lichteffect. Trix volgt het ritme van het leven, en zorgt maximale visuele comfort en efficiëntie in elke situatie. De kap bestaat uit een optische lichaam geplaatst binnen een parabolische reflector gekoppeld aan stang met een dubbele functie.

De afstand tussen de twee elementen is minimaal, maar berekende, om te voorkomen dat er punten van de schaduw optreden. De ledlichtbron afgeschermd door een grotere diameter tangent ring ter verbetering van de warmte afgifte van de ledlichtbron. De gelijkenis, met haar innovatieve optiek, is de focus van het project. Binnenste en buitenste oppervlakken overlappen met het profiel, waarvan de geometrische vorm is optimaal voor de verdeling van de lichtbundel en reageert anders op licht afhankelijk van de afwerking.

Het schanier laat de draaiing van 360° en 90° toe en de binnenste ondersteunt de ledlichtbron, waardoor u de ledlichtbron kan richten rechtstreeks op de reflector of kan kantelen naar de ruimte. Het fundamentele principe van de rotatie zorgt voor interactie, zodat het ritme van de verschillende activiteiten en hun evolutie na verloop van tijd kunnen worden gevolgd en verlicht.

Dus de gebruiker communiceert met het ruimte terwijl natuurlijke variaties in licht kunnen worden onderschept en weerspiegeld door Trix. Trix is zo ontworpen dat u tot de onbetwistbare designer van uw eigen ruimte bent, het leven geven aan variaties in licht door middel van een simpel gebaar van de hand.

Trix komt in drie verschillende afwerkingen en elk betrekking hebben op de ruimte op een bepaalde manier. Als gevolg van zijn intrinsieke eigenschappen maakt de transparante versie het licht een absolute hoofdpersoon, de witte versie is ideaal voor de verspreiding van het licht is. De gespiegelde versie is enerzijds kenmerkend voor de omgeving door het weerspiegelen van het licht en het creëren van nieuwe visuele waarnemingen.

De Trix is uitgevoerd met een ledlichtbron van 21W in de lichtkleur van 3000K. 1131Lm. De Trix heeft een touchdimmer die op de steel bediend kan worden. De hoogte van de Trix is 192 centimter en de kap van de Trix heeft een doorsnede van 48 centimeter.

Trix