Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Flower pin

Flower pin

€395,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

Flower pin buiten vloerlamp

Strak, speels, organisch, frivool; allemaal termen die perfect passen bij deze nieuwe elegante buitenverlichting. De gebogen vorm van de steel lijkt wel gevormd door de natuur, de wind blaast als het ware langsheen de armatuur. Het toestel integreert zich prachtig tussen struiken en planten, maar staat even graag sierlijk aan de rand van het gazon. De ‘flower’ is verkrijgbaar met pin of vaste basis en kan uitgerust worden met een compacte spaarlamp tot maximum 20W. Kleuren grijs, wit en zwart.

TECHNICAL DATA Flower Pin
Lamp Led E27 Retrofit max. 20W
Wattage 25W
Voltage 230V
Breedte 60 mm
Diepte 300 mm
Hoogte 1300 mm

Design by alain monnens.

Alain Monnens is geboren op 23 September 1969 in Bree en cum laude afgestudeerd als een industrieel ontwerper aan de media & design Academie Genk.
 
" Ik houd niet van producten met decoraties of toevoegingen die niks toevoegen. Mijn ontwerpen zijn niet gekunsteld en schreeuwen om aandacht. De kernvraag is: Hoe maak ik dit gemakkelijk en eenvoudig? Hoe kunt u een object maken die vrij is van het onnodige zonder in te boetenin funtionaliteit?" Het is deze zoektocht die de constante van zijn werk vormt. Samen met verlichting ontwerpt Monnens ook schalen en meubels. Je moet niet beperkt worden door producten of materialen. Ontwerpen voor verschillende sectoren werkt ook als een soort kruisbestuiving."
 
Door de jaren heen won hij verschillende Designprijzen, met inbegrip van een Henry Van de Velde Label en meerdere red dot design awards.

TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.

Flower Pin