Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Mega Led wall

Artemide Tolomeo Mega Led wall

€580,00
Artemide Tolomeo Mega Led wall. Gratis thuisbezorgd.Lucente is al meer dan 15 jaar officieel Artemide dealer. 100% garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mega Wall

Tolomeo Mega Wall De stijlvolle wandlamp Tolomea Mega is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen.

Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide. Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo Mega wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante lampenkap, die naar keuze verkrijgbaar is in perkament, zijde-satijn of zwart. Het gepolijste aluminium op de armen van de Tolomeo Mega zorgt voor een uniek contrast. De lampenkap is verkrijgbaar in diameters van 32, 36 en 42 centimeter. De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo Mega altijd daar waar u het nodig hebt.

Door de creatieve vormgeving van de lampenkap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte met een onopvallende lichtkegel, of kan worden gebruikt als sfeervolle uplight-lamp. De staande lamp Mega heeft een E27 waarin een halogeen lichtbron en retro ledlichtbon geplaatst worden en kan daarnaast besteld worden met vloerschakelaar of vloerdimmer. Met de dimmer is de lichtsterke traploos regelbaar is.

In de tolomeo mega wall wordt een halogeen lichtbron max 1x150W E27 of 1XW Led E27 gebruikt. Er is keuze uit drie verschillende afmeting kappen nl. 32cm, 36cm of 42cm. Kleur mogelijkheden zijn grijs satijn, perkament geel en zwart.

In de tolomeo mega led wall wordt met twee verschillende lichtkleuren geleverd. 2700K en 3000K en deze zijn dimbaar met een swithdim op de kop of met een dimmer in het aansluitsnoer. Er is keuze uit drie verschillende afmeting kappen nl. 32cm, 36cm of 42cm. Kleur mogelijkheden zijn grijs satijn, perkament geel en zwart.

Tolomeo Mega Wall