Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Basculante wall

Artemide Tolomeo Basculante wall

€199,00
Artemide Tolomeo Basculante wall. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo basculante wall

De Tolomeo basculante wandlamp. De bekende burolamp van artemide alleen nu met decoratief stoffen kapje. Kap kan in een perkament kleur of alu grijs satijn kleur geleverd worden. Doorsnede van de kap is 18 centimeter.

De Tolomeo basculante lamp is gemaakt in de kleur gepolijst aluminium.

Designer Michele de Lucchi, Giancarlo Fassina.

Lichtbron max. 1 X 46W halogeen (E27) en 1 X 8W Led (E27). De Tolomeo basculante lamp is ideaal voor computer werkzaamheden betere UGR waarde. De Tolomeo basculante is ook als Lettura, terra en wanduitvoering leverbaar. De Tolomeo viert nu zijn 30 jarige bestaan.

Uitspraak van de ontwerper de tolomeo halogeen Michele De Lucchi is: "De Tolomeo lamp is gemaakt om overal te gebruiken, overal toe te passen en overal te blijven. Nu met het 30e verjaardag is het wel zeker dat de Tolomeo altijd zal blijven. Ook in de toekomst zal de Tolomeo overal gebruikt worden, overal toe gepast worden en voor altijd overal blijven".

Michele De Lucchi werd geboren in 1951 in Ferrara en studeerde architectuur in Florence. In de jaren van radicale en experimentele architectuur was hij een belangrijke speler in dergelijke bewegingen als Cavart, Alchymia en Memphis. De ontworpen lampen en inrichtings items voor de meest gerenommeerde Italiaanse en Europese bedrijven. Was belast met de ontwerpen bij Olivetti vanaf 1988 tot 2002, experimentele projecten ontwikkeld en bedacht een aantal persoonlijke theorieën over office-ontwikkeling. Ontworpen en gerenoveerde gebouwen in Japan voor NTT, in Duitsland voor Deutsche Bank, in Zwitserland voor Novartis en in Italië voor Enel, Olivetti, Piaggio, Poste Italiane, Telecom Italia. Is verantwoordelijk voor herkwalificering van een aantal krachtcentrales voor Enel sinds 1999. Medewerking verleend aan de ontwikkeling van de afbeelding van Deutsche Bank, Deutsche Bundesbahn, Enel, Poste Italiane, Telecom Italia, Hera, Intesa Sanpaolo en andere Italiaanse en buitenlandse bedrijven, de invoering van technische en esthetische innovatie op het werk. Ontworpen set-ups voor kunst en design de tentoonstellingen, evenals gebouwen en exposerende lay-outs voor dergelijke musea als de Milaan Triennale, het Palazzo delle Esposizioni in Rome, het Neues Museum in Berlijn. Ontwikkeld in de afgelopen jaren een aantal projecten van het platform voor particuliere en publieke klanten in Georgië, met inbegrip van het ministerie van het interieur en de brug van de vrede in Tbilisi, onlangs geopend. Zijn professionele activiteit was altijd ondersteund door persoonlijke studies over de thema's van ontwerp, tekenen, technologie en handwerk.

In 1990 Produzione Privata, een klein bedrijf in welke Michele De Lucchi ontwerpen producten gemaakt die vervolgens worden geïmplementeerd met behulp van ambachtelijke technieken en methoden. Heeft zijn kleine huizen in hout met behulp van een power-zaag sinds 2004 om het essentiële karakter van architectonische vormen snijwerk. Geboren in 1966 in Milaan, waar hij in architectuur afstudeerde. Won hij de eerste prijs op de "internationale wedstrijd Osram New Light" in 1992 met een project voor een toestel van innovatieve energiebesparende duurzame verlichting. Van 1993 tot 1997 woonde en werkte hij in Parijs. Begon producten te ontwerpen in 1995 op het gebied van inrichting, kantoor, stedelijke ruimten voor Italiaanse en internationale bedrijven, met inbegrip van Abet Laminati, Emmemobili, Ferro, Meritalia, Modo. HIj is gespecialiseerd in ontwerpen van verlichting en activiteiten door de ontwikkeling en uitvoering van projecten voor openbare en particuliere belangen, hotels, winkels, musea, met inbegrip van de verlichting van de hogesnelheidslijn LAM van de stad van Brescia en het interieur en lichtontwerp van het 20e-eeuwse Museum in Milaan, in 2010 officieel geopend. Bekroonde producten, ook genomineerd voor de Macef, ALS Gute vorm, Adi Index-Selezione Compasso d'Oro awards. Zijn producten zijn te bezichtigen in de wereld road show "De nieuwe Italiaanse Design". Als een partner van Studio Rota sinds 1998, ontwerpt en tekent hijarchitectuur en interieur projecten, set-ups voor openbare en particuliere handels- en tentoonstellen van locaties in Italië en in het buitenland, evenals kunst, design en mode toont. Zijn samenwerking met Artemide begon in 2000 met outdoor producten (Emporium Oriente, Disc, Stone licht, Ciclope, Cefiso, Ippolito), overdekt (Vulcania, Tracia, Filippi, Calenda), en onderzoek producten (ook – Sextant). Ontwikkelde verlichting scenario's en apparaten met Artemide R&D, gewijd aan speciale innovatieve projecten voor architectonische en stedelijke ruimten.

Tolomeo basculante.