Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Spock wandlamp

Modular Spock wandlamp

€749,00
De Spock is een ultradunne LED-verlichtingsschijf. De Spock verbergt al zijn ingenieuze werking in één slanke behuizing met een uniek kantelsysteem.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Spock wandlamp

De Spock is een ultradunne LED-verlichtingsschijf. De Spock verbergt al zijn ingenieuze werking in één slanke behuizing met een uniek kantelsysteem. Dit systeem maakt de lichtschijf zeer richtingsgevoelig. Spock is verschillende combinaties, zwart en wit en in 2 lichttemperaturen 2700K en 300K, dimbaar en niet dimbaar. 

  • Zwart 2700K
  • Zwart 3000K
  • Wit 3000K
  • Dimbaar wit 2700K (Dali/Pushdim/1-10V)
  • Dimbaar wit 3000K (Dali/Pushdim/1-10V)

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten).

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Spock