Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Ropy 40cm

Ropy 40cm

€539,00
De Ropy 40 cm van Royal Botania is en tafellamp van gecoat aluminium en touw van polyolefine vezel. De Ropy 40 cm is verkrijgbaar in 3 kleuren.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Ropy 40cm

De Ropy 40cm van Royal Botania is de grotere versie van de de Ropy table (25cm). Deze tafellamp van gecoat aluminium en touw van polyolefine vezel. De Ropy Table is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • Antraciet
  • Groen
  • Zand

Solar LED 2,6W (oplaadbaar via usb), 400lm en 2700K

Afmetingen Ropy Table

Breedte: 29 cm
Hoogte: 40 cm

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Ropy 40cm