Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Moso Ground

Moso Ground

€539,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken!
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Moso ground


Extravagante door zijn omvang, zelfbewust door haar keuze van kleur, maar zeker een zeer flexibele middelpunt van de belangstelling. MOSO ground geeft uw boom een verrassend silhouet. Markeer uw reclamebord of versterk de structuur van uw beelden in de tuin. De MOSO gound is draaibaar en kantelbaar, en de focus van de lichtbundel kan worden aangepast. De lichtopbrengst is 900lm met een warm witte kleur van 2700K (inclusief driver).

Afmetingen:

Hoogte punt 43,5 centimeter, diepte 50 centimeter en doorsnede 12 centimeter.

Kleuren:

Gepoedeercoat aluminium zwart.

Ledlichtbron:

4,3W 700Lm

Lichtkleur 2700K IP65

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Moso ground.