Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Irony

Royal Botania Irony

€429,00
De Royal Botania Irony is een zeer groot buitenarmatuur gemaakt van cortenstaal. Zeer geschikt voor stoere en wilde tuinen. Buitenlampen die je leven lang meegaan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Irony

De Royal Botania Irony is een zeer groot buitenarmatuur gemaakt van cortenstaal. Zeer geschikt voor stoere en wilde tuinen. Buitenlampen die je leven lang meegaan. De Irony buitenlamp is leverbaar in 70 centimeter hoog. Breedte is 20 centimeter en diepte 10 centimeter.

De Irony is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

  • 230V/E27 – exclusief 2x led/FLUO lichtbronnen van 11W
  • Led 8,5W – inclusief 2x led 8,5 watt - 470Lm – 3000K – 230V

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Irony