Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Glow

Glow

€1.299,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met te
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania vloerlamp Glow

Zeer grote decoratieve vloerlamp van Royal Botania. De vloerlamp beschikt over een grote voetplaat van 55x55 centimeter die ervoor zorgt dat de Glow blijft staan in het Hollandse klimaat. De glow heeft een gepoedercoated witte stang en voetplaat. Het laatste deel van de stang die uitkomt in de opalen kap is gemaakt van Teak hout.

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al de modellen van Royal Botania zijn gemaakt met de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, is elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Afmetingen:

Doorsnede 33-44 centimeter

Hoogte 186 centimeter

Voetplaat 55x55 centimeter

Lichtbron:

Led 4,3W

Lichtopbrengst 700Lm

Kleur temparatuur ledlichtbron 2700K zeer warm

IP 65

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

De Glow is uitgerust met een aansluitsnoer van 5 meter.