Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Ellipse wall

Royal Botania Ellipse wall

€389,00
Smalle wandlamp gemaakt van teakhout gecombineerd met rvs-elementen. Maakt deel uit van de Ellipse serie waar ook paallampen van leverbaar zijn.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Ellipse wall

Smalle wandlamp gemaakt van teakhout gecombineerd met rvs-elementen. Maakt deel uit van de Ellipse serie waar ook paallampen van leverbaar zijn. De afmetingen van de wandlamp zijn: breedte 8 centimeter, hoogte 42 centimeter en diepte 12 centimeter.

De Ellipse wall is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

  • 230V/E27 – exclusief led/FLUO lichtbronnen van 11W Led
  • Led 8,5W – inclusief led 8,5 watt - 470Lm – 3000K

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Ellipse wall