Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Club

Club

€1.295,00
Royal Botania Club buitenvloerlamp. Gratis verstuurd door heel Nederland. Lichtadvies en lichtplan voor uw tuin. Lucente al meer an 10 jaar Dealer van Royal Botania.
3 werkdagen
Beschrijving
Royal Botania Club buitenvloerlamp.

Club grote vloerlamp met vierpoten gemaakt van teak hout en de lampenkap steel en houder zijn gemaakt van roestvrij staal. Lichtbron 220V E27 11W led of fluo maximaal. De Club vloerlamp is leverbaar met twee verschillende gekleurde kappen:
Lampenkap beige
Lampenkap Amber
Afmetingen:
Diepte    70 centimeter
Breedte  70 centimeter
Hoogte   185 centimeter
Specificaties:
Lichtbron voor de beige kap Led E27 max. 11W. IP55
Lichtbron voor de amber kap Led 4,3W, 2700K, 700Lm.IP65
De Club word geleverd met 5 meter aansluitsnoer met stekker.
WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?
Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.
Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.
Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.
Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.
Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.
Royal Botania Club