Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 60T

60T

€1.299,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met te
3 werkdagen
Beschrijving
Royal Botania 60T buitenvloerlamp.
Zeer grote vloerlamp voor buiten. Ideaal bij een grote tafel of lounge set. Vloerlamp heeft een zeer zwarte granieten voet de steel/stang is gemaakt van roestvast staal en de kap is gemaakt van opaal kunststof. Bestand tegen alle weersinvloeden.
Afmetingen:
Diepte 235  centimeter
Hoogte 230 centimeter
Breedte 55  centimeter
Aanbevolen lichtbron maximaal E27 Led 20W. IP 43. Gewicht 64,5Kg. Draaibaar 90°. De 60T heeft een aansluitsnoer van 6m met r/a stekker.

Materiaal roestvast staal. Lichtbron 229V E27 led of fluo 11W maximaal.
WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?
Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.
Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.
Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.
Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.
Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.
60T