Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel In-Lite Puck 22 ZILVER

In-Lite Puck 22 ZILVER

€61,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met In-Lite buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

In-Lite grondspot PUCK ZILVER

Grondspot PUCK 22 is de kleinere versie van de PUCK is speciaal ontwikkeld om toe te passen als indicatie verlichting voor uw oprit, tuinpad, oprit, vlonder of steiger.  Het licht schijnt subtiel rondom de grondspot in een lichthoek van 180 graden en heeft maar een inbouwdoorsnede van 22mm. Door de zijwaardse uittredende licht is de PUCK 22 als van grote afstand te zien zonder dat het licht verblindt. Hierdoor is de PUCK ook als sfeerverlichting te gebruiken. De PUCK serie komt in twee verschillende uit afmetingen en kleuren: PUCK DARK heeft een donkergrijs geanodiseerde kap en PUCK heeft een warm zilver geanodiseerde kap. De PUCK 22 heeft een diameter van 22 mm en de PUCK heeft een diameter van 86 mm. De grondspot kan verwerkt worden in hout of steen.  

PUCK (DARK) wordt geleverd met een RVS montagecup. Deze RVS ring zorgt ervoor dat de spot makkelijk en spanningsvrij te monteren én weer te verwijderen is. Je duwt de spot samen met de cup in het gat, een hamer is niet nodig. Door de verende lipjes van de cup zit de spot altijd goed geklemd. De RVS montagecup is niet los verkrijgbaar en is vooralsnog niet te gebruiken voor andere armaturen.

De PUCK grondspot behoort tot het In-Lite 12V systeem.

Het In-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Deze tuinverlichting is daarmee veilig en gemakkelijk door iedere consument zelf te installeren. Je hebt slechts een transformator en 12 volt kabel nodig. De transformator stuurt de verlichting aan en geeft stroom aan het systeem. Met behulp van de lichtsensor springt de verlichting automatisch aan als het donker wordt en met de timer kun je het aantal branduren instellen. De laagspanningskabel geleidt de stroom en zorgt ervoor dat de buitenlampe branden. Zorg er altijd voor dat je transformator voldoende vermogen (watt) heeft voor de armaturen in je lichtplan. Houd daarnaast bij het kiezen van de 12 volt kabel rekening met de maximale afstand die je ermee kunt afleggen. Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op: 085-0603350 of mail ons op [email protected]

Deze grondspot verwerk je in een gat in hout (houtboor) of steen (gekoelde diamantboor) met een diameter van 22 mm. Dit kan een dealer of hovenier eventueel voor je verzorgen.

Productdetails

Afmetingen:

Hoogte           50mm

Diameter        35/22mm
Inbouwdiepte  50mm
 
Materiaal & afwerking:
Kleur       Warmzilver 
Behuizing Polycarbonaat
Lens        Polycarbonaat
Ring/Afdekplaat Aluminium
 
Technische specificaties:
Spanning     12V
Vermogen    0.6W
Lichtbron     LED
Branduren   25000
Licht type    Diffuus
Lichthoek     180°
Lichtbereik   0,25m
Lichtkleur    Warm white
Lichtrichting Rondom
Kleurtemperatuur 2900K
CRI             96
Dimbaar      Nee
IP klasse     IP-67
Energielabel B
 
Energiezuinig & duurzaam
In-Lite buitenlampen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen met een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

5 jaar garantie
In-Lite geeft een uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. 
 
PUCK 22 zilver