Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Nur 1618

Artemide Nur 1618

€1.230,00
Artemide Nur 1618 hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Nur 1618 hanglamp

De hanglamp Artemide Nur 1618 is een zeer grote hanglamp geschikt voor grote tafels of hoge entree's. De hanglamp is gemaakt van aluminium in de kleur antraciet grijs of aluminium grijs. De lamp oogt strak, maar toch klassiek. Hierdoor past de Artemide Nur 1618 zowel in een strak als in een wat klassieker interieur.

De lamp hangt aan drie stalen kabels. Deze zijn 260 centimeter lang en kunt u bovenaan bij het plafondplaatje langer of korter maken. In het midden van de draden hangt het stroomdraad. Deze kronkelt als het ware naar de lamp toe. De hanglamp Artemide Nur 1618 heeft een doorsnede van 90 centimeter en een hoogte van 70 centimeter, het plafondplaatje heeft een doorsnede van 18 centimeter.

De hanglamp Artemide Nur Gloss is dimbaar. U kunt dus zelf de felheid van het licht bepalen. De lamp is leverbaar met een  hallogeenlampen: 2 x 400Watt R7s of een 95W, 3000K Led lichtbron. Deze hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren antraciet grijs of aluminium grijs. Het ontwerp komt uit handen van Ernesto Gismondi.

Heeft u een lange eettafel, vanaf 5 meter, dan adviseren wij u twee Artemide Nur Gloss hanglampen. Op deze manier heeft iedereen aan tafel voldoende licht. Daarnaast zorgt het voor een goed evenwicht in het geheel. Heeft u een kortere tafel dan is één hanglamp voldoende. 

PDF Nur 1618