Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nomad minimal ultra short E27

Modular Nomad minimal ultra short E27

€239,00
Stukprijs: €0,00 /
Modular Nomad minimal ultra short E27 wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Nomad minimal ultra short E27

De Nomad minimal ultra short E27 is gedurende zijn leeftijd een echte design klassiker geworden en is de baby uitvoering van de short. Toepasbaar in vele verschillende ruimtes. De symetrische montage met zichtbare bedrading geeft een industriele sfeer in een huiskamer. De kale vormgeving breekt het armatuur af tot zijn ware essentie. Ideaal als spiegelverlichting in de badkamer of gang zeer gelijkmatige verlichting. Lichtbron alleen nog leverbaar in leduitvoering. Bestel mee in de webshop. De Nomad minimal ultra short is leverbaar in de kleur alu.

Maatvoering de arm is 6,2 centimeter en de wandplaat heeft een doorsnede van 9 centimeter per stuk, schanierbaar op de wandhouder en de kop. 

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Modular Nomad minimal ultra short