Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Trapz R7s

Modular Trapz R7s

€317,00 €249,00
Nomad Trapz R7s wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Modular Trapz R7s wandlamp

Met de indirecte verlichting en daarbij ontstane schaduweffecten zijn wandlampen duidelijk echte sfeermakers. De modular Trapz is daarbij een organische interpretatie van een trapezium vorm. Trapz past duidelijk in het plaatje van sfeermakers. De platte cylinder heeft aan de boven en onderkant een afgeschuinde opening waardoor je de binnenkant van de Trapz kun zien. Hierdoor zie de contrasterende   kleuren van de binnen en buitenkant (chiaroscuro effect). De trapz is leverbaar in de twee kleuren:

-Witte buitenkant en champagne kleur binnenkant.

-Zwarte buitenkant en gouden kleur binnenkant.

De afmetingen van de Trapz R7s is 18 centimeter hoog en 15,2 centimeter breed en 7,2 centimeter diep. De Trapz is ook leverbaar in Led uitvoering.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Trapz