Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Trapz Led

Modular Trapz Led

€389,00
Met de indirecte verlichting en daarbij ontstane schaduweffecten zijn wandlampen duidelijk echte sfeermakers. De modular Trapz is daarbij een organische interpretatie van een trapezium vorm.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Trapz wandlamp LED

Er zijn 2 soorten Trapz wandlampen, dit is de versie inclusief Led verlichting met een lichtkleur van 2700K. De Ledlichtbron van 2x4,5W up en down waarvan de CRI waarde 80 is. De Trapz led is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

Met de indirecte verlichting en daarbij ontstane schaduweffecten zijn wandlampen duidelijk echte sfeermakers. De modular Trapz is daarbij een organische interpretatie van een trapezium vorm. De Trapz wandlamp past duidelijk in het plaatje van sfeermakers. De platte cilinder heeft aan de boven en onderkant een afgeschuinde opening waardoor je de binnenkant van de Trapz kun zien. Hierdoor zie de contrasterende kleuren van de binnen en buitenkant (clair-obscur effect).

De Trapz is leverbaar in de 4 kleuren:
Zwart/goud
Wit/champagne
Cacao/bronze
Grijs/Champagne

De afmetingen van de Trapz R7s is 18 centimeter hoog en 15,2 centimeter breed en 7,2 centimeter diep.  De Trapz is ook leverbaar in Led uitvoering.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Trapz Led