Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Trapz Led dimbaar

Modular Trapz Led dimbaar

€434,00 €389,00
Trapz Led wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Trapz Led dimbaar

Met de indirecte verlichting en daarbij ontstane schaduweffecten zijn wandlampen duidelijk echte sfeermakers. De modular Trapz is daarbij een organische interpretatie van een trapezium vorm. Trapz past duidelijk in het plaatje van sfeermakers. De platte cylinder heeft aan de boven en onderkant een afgeschuinde opening waardoor je de binnenkant van de Trapz kun zien. Hierdoor zie de contrasterende   kleuren van de binnen en buitenkant (chiaroscuro effect). De Trapz led dimbaar geeft een breed zacht lichteffect op de muur die naar boven en beneden gericht is. De Trapz is leverbaar met vier verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart,wit brons en grijs. De Trapz heeft two tone uitvoeringen dat wil zeggen dat de kleur aan de buitenkant verschillend is aan de binnenkant. De uitvoeringen zijn:

- Zwarte buitenkant met gouden binnenkant

- Bronzen buitenkant met zwarte binnenkant

- Metaal blauwe buitenkant met alu binnenkant

- Witte buitenkant met champagne kleur aan de binnen kant

De afmetingen van de Trapz led is 18 centimeter hoog en 15,2 centimeter breed en 7,2 centimeter diep. De Trapz is ook leverbaar in halogeen uitvoering leverbaar.

De Ledlichtbron van 2x4,5W up en down is leverbaar in de lichtkleur 2700K waarvan de CRI waarde 80 is. De Trapz led is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Trapz Led dimbaar