Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Split Large led

Modular Split Large led

€480,00 €379,00
Split Large Led wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Modular Split Large Led dimbaar

Nieuwsgierige verlichting. De Split is het resultaat van de verbeterde opvouwbare technieken. Het is een wandmodel up- en downlighter die bestaat uit een enkele gevouwen plaat met een fijne gleuf waaruit het licht straalt. Het asymmetrische ontwerp van de Splitmaakt het ideaal voor gebieden die van sfeervolle verlichting, zoals woonkamers, slaapkamers of gangen zouden profiteren. Verkrijgbaar met een witte of zwarte structuur en een wit, zwart of goud interieur die zorgt voor een warme gloed van licht

De afmetingen van de Split led is 28 centimeter breed en 18 centimeter hoog en 6 centimeter diep. De Split is ook leverbaar in een medium en small uitvoering.

De Ledlichtbron van 2x4,5W up en down is leverbaar in de lichtkleur 2700K waarvan de CRI waarde 80 is. De Split led is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Split Large Led dimbaar